Vi har arbetat med konfektionsmaskiner sedan 1970 och har därför alltid tekniker med hög erfarenhet på plats som kan ta hand om din maskin. Vi utför service och reparationer på symaskiner, industrimaskiner och pressutrustning från alla märken. Vi har även ett stort lager på reservdelar till alla märken och kan därför säkerställa dig en snabb och smidig service.

Service av industrimaskin
1200kr
Kostnadsfri felsökning
3 månaders garanti
Service av symaskin
960kr
Kostnadsfri felsökning
3 månaders garanti
Kostnadsfri maskingenomgång
Service av pressutrustning
Kontakta oss
Kostnadsfri felsökning
3 månaders garanti

Kostnadsfri felsökning

Visste du att ofta så slutar en maskin fungera på grund av små fel som inte kräver någon reparation alls? Det kan vara så att nålen behöver bytas, tråden sitter fel eller att spolen sitter löst. Vi vill att du som vår kund ska känna dig trygg och kunna vända dig till oss när du själv inte hittar felet. Därför erbjuder vi en helt kostnadsfri felsökning där du slipper betala onödiga pengar på liknande små fel. Allt du behöver göra är att komma in med maskinen till oss och så kollar vi igenom den åt dig. Om vi upptäcker att felet inte kräver något arbete så betalar du inget alls.

När vi gör en felsökning på din symaskin så kontaktar vi dig i efterhand och ger ett kostnadsförslag på vad vi uppskattar att arbetet på maskinen skulle kunna kosta. Om du tycker att förslaget låter bra så bekräftar du att du vill påbörja reparationen. Om du däremot tycker att priset var högre än förväntat så kan du avbryta och hämta din maskin utan att behöva betala något.

3 månaders garanti

För kundernas trygghet så erbjuder vi garanti på det utförda arbetet. Vi vill att du ska kunna gå hem och börja sy utan att behöva vara orolig över att samma problem kommer dyka upp igen. 

Kostnadsfri maskingenomgång

Har du köpt en begagnad symaskin och inte vet hur de olika funktionerna fungerar? Vill du veta hur tråden ska sitta, vilken symaskinsnål du ska använda och hur ofta du ska smörja symaskinen? Oroa dig inte, vi finns här och erbjuder en komplett och kostnadsfri maskingenomgång när du servar din symaskin hos oss. Vi går igenom hur symaskinen fungerar, hur du använder symaskinens olika funktioner, hur tråden ska sitta, vilken symaskinsnål du ska använda och övriga frågor. Vi ser till att du förstår din symaskin innan du lämnar vår butik.

service och reparation av symaskin

Pressutrustning

Vi arbetar med att reparera strykjärn, strykbord och annan typ av pressutrustning. Vi behöver göra en bedömning av felet innan vi lämnar ett kostnadsförslag. Ofta behöver vi få in maskinerna till vår verkstad för reparation och därför ber vi dig att kontakta oss för mer information.

Industrimaskin

Ibland kan det vara svårt att komma in med en eller flera industrimaskiner till vår verkstad. Då kommer vi ut till dig istället och utför service på den plats du önskar. 

Fyll i formuläret nedan för att boka service