Symaskiner

Utforska vårt sortiment av Bernina symaskiner. Här hittar du högkvalitativa symaskiner som kombinerar precision och innovation för att ta din sömnad till nästa nivå.

Visar alla 22 resultat

Vårt Sortiment av Bernina Symaskiner

Upptäck hela spektrumet av Bernina symaskiner. Oavsett om du söker en avancerad modell med avancerade funktioner eller en pålitlig symaskin för vardagligt bruk, har vi det du behöver. Vi strävar efter att ge våra kunder marknadens bästa högkvalitativa symaskiner för att möta olika kreativa visioner och projekt.

Overlockmaskin

BERNINA L890

NYHET

Overlockmaskin

BERNINA L860

Overlockmaskin

BERNINA L850

Overlockmaskin

BERNINA L460

13.495 kr

Overlockmaskin

BERNINA L450

9.995 kr

Symaskiner

BERNINA 880 PLUS

Symaskiner

BERNINA 790 PLUS

KAMPANJ

Brodyrmaskin

BERNINA 770 QE PLUS

Symaskiner

BERNINA 740

Brodyrmaskin

BERNINA 700

Brodyrmaskin

BERNINA 500

Brodyrmaskin

BERNINA 590 VIO

Brodyrmaskin

BERNINA 570 QE VIO

Symaskiner

BERNINA 480

27.995 kr

Quiltingmaskin

BERNINA 475 QE

24.995 kr

Symaskiner

BERNINA 435

21.795 kr

Symaskiner

BERNINA 335

16.995 kr

Symaskiner

BERNINA 325

13.695 kr

Bernina Symaskiner - Historia, Kvalitet och Prestanda

Utforska Bernina symaskinernas rika historia som spänner över generationer av sömnadsentusiaster. Med en oavbruten strävan efter kvalitet och prestanda har Bernina etablerat sig som en framstående tillverkare inom sömnadsindustrin.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren sömmerska, har Bernina en symaskin som passar dina behov. Med olika modeller som hanterar allt från enkel klädsömnad till avancerade quiltprojekt kan du vara säker på att finna en maskin som inspirerar din kreativitet.

En lång tradition av kvalitet

Sedan sin grundande har Bernina varit synonymt med oöverträffad kvalitet och innovation inom symaskinsvärlden. Deras dedikation till precision och noggrannhet har gjort varje Bernina symaskin till en pålitlig följeslagare för sömmerskor världen över.

Teknisk excellens och prestanda

Bernina symaskiner är kända för sina avancerade tekniska funktioner och överlägsna prestanda. Genom att kombinera traditionella sömnadsmetoder med modern teknologi erbjuder Bernina en sömnadsupplevelse som öppnar upp nya kreativa möjligheter.

En väv av historia

Historien bakom Bernina sträcker sig tillbaka till 1893, när Karl Friedrich Gegauf uppfann hålsömssymaskinen. Sedan dess har Bernina kontinuerligt växt och utvecklats samtidigt som de har bevarat sin passion för sömnad och hantverk.

Läs mer om Berninas historia