Industrisymaskiner

Utforska vårt sortiment av industrisymaskiner. Här hittar du högkvalitativa industrisymaskiner från världsledande Juki, Global och Texi. Vi har maskiner för alla behov.

Mångsidiga alternativ för industriella sybehov

Våra industriella symaskiner är konstruerade för att möta de mest krävande behoven inom sömnadsindustrin. Med precision och pålitlighet levererar vi mångsidiga alternativ som effektiviserar din produktionsprocess. Oavsett om du arbetar med textilier, läder eller andra material, erbjuder Maso Konfektionsmaskiner AB innovativa lösningar som ökar produktiviteten och kvaliteten i ditt arbete.

1-Nåls raksöm
2-Nåls raksöm
Brodyrmaskin
Friarmsmaskin
Fållmaskin
Knapphål
Overlock
Pelare
Sicksack
Träns
Täcksöm

Visar alla 24 resultat


Fokus på prestanda och målmedvetenhet

Vi förstår att prestanda och pålitlighet är avgörande inom produktion. Våra industrisymaskiner har valts noggrant för att leverera högkvalitativa och mångsidiga resultat. Oavsett om du arbetar med tyg, läder eller andra material, kommer våra maskiner att leverera överlägsna resultat varje gång.

Ekonomiska begagnade industrisymaskiner

Vi erbjuder inte bara nya maskiner, utan har också ett urval begagnade industrisymaskiner. Dessa maskiner har genomgått strikta inspektioner och tester för att uppfylla våra höga kvalitetsstandarder. Att välja en begagnad maskin kan vara en kostnadseffektiv lösning som inte påverkar prestandan.

Framstående märken - JUKI, GLOBAL och TEXI

Vi är stolta över att presentera industrisymaskiner från några av branschens mest framstående märken. Vårt sortiment inkluderar produkter från JUKI, GLOBAL och TEXI. Dessa märken är synonyma med pålitlighet, innovation och prestanda, och vi är stolta över att kunna erbjuda deras produkter till våra kunder.