Har din symaskin börjat visa tecken på trötthet eller funktionsproblem? Då är det dags att överväga professionell symaskinsservice för att återställa dess prestanda och förlänga dess livslängd. Hos oss erbjuder vi expertis inom symaskinsservice för alla märken och modeller.

Service av industrisymaskin
från 1200kr
Kostnadsfri felsökning
3 månaders garanti
Symaskinsservice
960kr
Kostnadsfri felsökning
3 månaders garanti
Kostnadsfri maskingenomgång
Service av pressutrustning
Kontakta oss
Kostnadsfri felsökning
3 månaders garanti

Varför välja vår symaskinsservice?

När du väljer vår symaskinsservice kan du vara säker på att din symaskin är i trygga händer. Vårt erfarna team av tekniker har en djup förståelse för symaskiners komplexa mekanismer och elektronik. Vi kombinerar vår långa erfarenhet med modern teknik för att säkerställa att varje symaskin får den vård den förtjänar.

Vad kostar det att serva en symaskin?

En av de vanligaste frågorna vi får är: Vad kostar det att serva en symaskin? Hos oss är priset för symaskinsservice endast 960 kr. Vi tror på att erbjuda överkomliga alternativ utan att kompromissa med kvaliteten. I andra verkstäder varierar priserna vanligtvis mellan 900 kr och 1500 kr beroende på plats och tjänster som erbjuds.

Hur ofta ska man serva en symaskin?

Det är en god praxis att regelbundet serva din symaskin för att säkerställa dess smidiga funktion. Hur ofta du bör serva din symaskin beror på hur mycket den används. För hushållsbruk rekommenderas det att man servar maskinen var 3-6 år. För företags- eller intensiv användning kan det vara lämpligt att serva maskinen varje år eller oftare. Genom att följa dessa riktlinjer kan du undvika oönskade avbrott och förhindra potentiella problem.

Symaskinsservice. Service av en Husqvarna Emerald 116

Kostnadsfri felsökning och 3 månaders garanti

Vi förstår vikten av att erbjuda en omfattande symaskinsservice som överträffar förväntningarna. Därför inkluderar vi kostnadsfri felsökning som en del av vårt erbjudande. Innan vi påbörjar någon reparation eller service, kommer våra tekniker noggrant att undersöka din symaskin för att identifiera eventuella problem. Dessutom, för att ge våra kunder extra förtroende, erbjuder vi en generös 3 månaders garanti på alla utförda reparationer och serviceåtgärder.

Erfarenhet Sedan 1970 – Din Pålitliga Partner inom Symaskinsservice

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det gäller symaskinsservice. Med en gedigen erfarenhet sedan 1970 har vi utvecklat en djup förståelse för symaskiners tekniska behov och problem. Oavsett om det gäller en enkel hushållssymaskin eller en avancerad industriell symaskin, kan du lita på att vårt team kommer att leverera kvalitetsservice som gör skillnad.

Vi förstår vikten av att hålla din symaskin i optimalt skick för att säkerställa att dina syprojekt fortsätter smidigt och att din investering varar längre. Vår symaskinsservice är inte bara en enkel reparation – det är en investering i din symaskins framtid.

Pressutrustning

Vi arbetar med att reparera strykjärn, strykbord och annan typ av pressutrustning. Vi behöver göra en bedömning av felet innan vi lämnar ett kostnadsförslag. Ofta behöver vi få in maskinerna till vår verkstad för reparation och därför ber vi dig att kontakta oss för mer information.

Industrisymaskin

Ibland kan det vara svårt att komma in med en eller flera industrimaskiner till vår verkstad. Då kommer vi ut till dig istället och utför service på den plats du önskar. 

Fyll i formuläret nedan för att boka service